Forbrukslån til reise

forbrukslån er en anbefalt metode til å sikre deg gode forsikringer, fordeler og andre typer forsikringer. Det er nemlig mange kredittkortselskaper som gir sine kunder veldig gode fordeler på reisen, så lenge de kjøper over 50% av reisen med forbrukslånet. Det kan spare deg for dyre forsikringer og du kan bekymringsfritt handle det du vil når du er på ferie.

De beste reisekortene på markedet gir deg bonuspoeng på flyreise, fullgod reiseforsikring og gode betingelser når du benytter kortet i utlandet – noen forbrukslån er faktisk helt gebyrfrie selv når du befinner deg på andre siden av jordkloden!

Forbrukslån til reise

De aller fleste forbrukslån i dag gir deg reiseforsikring innbakt i kortet. Betingelsene her, er uten unntak, at du bruker kortet til å handle sleve reisen med. Det innebærer alle utgifter, som flybilletter, bussbilletter til og fra flyplassen, og alt annet som regnes som transport. Det som kvalifiserer som transport på feriereisen, er faktisk fra du går ut av dørstokken til du ankommer hotellet og returen. Så ha dette i mente før du handler billetter slik at du er sikker på, du får utnyttet reiseforsikringen i kortet ditt.

Vilkårene i reiseforsikringen kan ha store forskjeller, alt etter hvilket forbrukslån du har, så det lønner seg å sjekk e opp i dett. Spesielt hvis du vil bruke forbrukslån til reise, som hovedformål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *